GR
EN RU
αιτημα

*Υποχρεωτικά πεδία

*Υποχρεωτικά πεδία

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
+357 99 364 333 +357 70009876

Αγορά παραλιακής κατοικίας σε μεγάλο οικόπεδο

€ 2,750,000

Αριθμός αναφοράς 116141

Περιγραφή

Για όσους επιθυμούν για αγορά παραλιακό ακίνητο στη Λεμεσό, αυτή η κατοικία με μεγάλο οικόπεδο στην τουριστική περιοχή της Παρεκκλησιάς είναι το ιδανικό σπίτι για αγορά.

    Τύπος Ακινήτου
  • Τύπος: Κατοικία
  • Είδος: Έπαυλη
  • Διαθεσιμότητα: Προς πώληση
  • Κατάσταση: Μεταπώληση
  • Έτος κατασκευής: 2008
  • Περιοχή: Παρεκκλησιά
  • Πόλη: Λεμεσός
  • Χώρα: Κύπρος
    Στοιχεία Ακινήτου
  • Υπνοδωμάτια: 5
  • Μπάνια: 1
  • Τουαλέτες Επισκεπτών: 2
  • Ντους: 2
  • Επίπεδα: 2
  • Εσωτερικοί Χώροι: 273m2
  • Βεράντες: 173m2
  • Οικόπεδο: 661 m2
    Αποστάσεις
  • Θάλασσα: 300 m
  • Κέντρο Πόλης: 18 Km
  • Σχολείο: 6,5 Km
  • Υπεραγορά: 4 Km
  • Εμπορικό Κέντρο: 19 Km
  • Αεροδρόμιο Λάρνακας: 56 Km
  • Αεροδρόμιο Πάφου: 75 Km
  • Γενικό Νοσοκομείο: 21 Km
Εσωτερικά Χαρακτηριστικά
ΤζάκιΕνδοδαπέδια ΘέρμανσηΗλεκτρικές ΣυσκευέςΥπόγειοΔωμάτιο ΥπηρεσίαςΠλήρως ΕπιπλωμένοΠλυσταριόΣύγχρονη ΔιάταξηΓύψινη ΔιακόσμησηΠολυτελή ΑκίνητοΝησίδα στην ΚουζίναΠάγκοι από ΓρανίτηΘυροτηλεόρασηΓκαρταρόμπαΈτοιμο για ΚατοίκησηΗχομόνωσηΚλιματιστικά ΟροφήςΓωνιά ΒιβλιοθήκηςΣποτ ΟροφήςΗλεκτρικά ΡολάΚρυφός ΦωτισμόςΕντοιχισμένα ΕρμάριαΔιπλά ΤζάμιαΦωτεινοί ΧώροιΞεχωριστή ΚουζίναΓυαλιστερά ΔάπεδαΕυάεροΜοντέρνα ΑισθητικήΔωμάτιο ΣάουναςΣυνθετικό ΠαρκέΓυαλιστερά ΝτουλάπιαΈξυπνοι ΜηχανισμοίΚομψά Είδη ΥγιεινήςΑκρυλική ΜπανιέραΣυναγερμός
Εξωτερικά Χαρακτηριστικά
Χώρος ΣτάθμευσηςΠισίναΠαράκτια ΤοποθεσίαΕλεγχόμενη ΠρόσβασηΤοπιοτέχνησηΑποθήκηΕυρύχωρα Μπαλκόνια'Ωριμος ΚήποςΧώρος ΜπάρμπεκιουΣύστημα ΆρδευσηςΥπαίθριο ΝτουςΤροπικός ΚήποςΉσυχη ΓειτονιάΓυάλινα ΚιγκλιδώματαΠεριμετρικός ΦωτισμόςΚεραμοσκεπήΚλασική Πρόσοψη

ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΕΠΑΥΛΗ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ ΚΥΠΡΟΣ

Αυτή η παραθαλάσσια κατοικία για πώληση στη Λεμεσό στην τουριστική περιοχή της Παρεκκλησιάς βρίσκεται μόλις 300 μέτρα μακριά από τη Μεσόγειο Θάλασσα και διακρίνεται για την εξαίρετη τοποθεσία στην οποία βρίσκεται αλλά και την εντυπωσιακή θέα στο γαλάζιο χρώμα της θάλασσας, στο πράσινο του βουνού και στα φώτα της πόλης και καθίσταται ιδανική ευκαιρία για όσους επιθυμούν να αγοράσουν παραλιακή έπαυλη στη Λεμεσό για μόνιμη κατοικία, ενώ ως εξοχική κατοικία εγγυάται να προσφέρει τις διακοπές που αναζητάτε εσείς και η οικογένειά σας.

Η πολυτελής παραλιακή κατοικία προς πώληση στη Λεμεσό εκτείνεται σε τρία επίπεδα και διαθέτει άνετους και λειτουργικούς χώρους, 5-υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο, δύο τουαλέτες, δύο ντους, κουζίνα με μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους αλλά και πρόσθετη βοηθητική κουζίνα, ευρύχωρο σαλόνι σε ενιαίο χώρο με τραπεζαρία, χώρο καθιστικού, ενώ το γεγονός ότι η παραλιακή έπαυλη προς πώληση στη Λεμεσό είναι επιπλωμένη θα αποβεί μια ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσετε αν επιθυμείτε να αγοράσετε ακίνητο κοντά στο κύμα σε τουριστική περιοχή.

Επίσης, στα χαρακτηριστικά στην προς πώληση παραλιακή κατοικία στην τουριστική περιοχή Παρεκκλησιά εντάσσονται τα κλιματιστικά σε όλους τους χώρους για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού, η ενδοδαπέδια θέρμανση, σάουνα, ηλεκτρικές συσκευές, γκαρνταρόμπα στο κύριο υπνοδωμάτιο, σύστημα συναγερμού, ελεγχόμενη είσοδος, δορυφορική κεραία, θερμική μόνωση, ενώ η διακόσμηση με γυψοσανίδες και ο κρυφός φωτισμός προσθέτουν μια πολυτέλεια και ομορφιά στο εν λόγω παραλιακό ακίνητο προς πώληση στην Κύπρο.

Όσο προσεγμένος είναι ο εσωτερικός χώρος στην παραλιακή έπαυλη που πωλείται στη Λεμεσό, άλλο τόσο είναι και ο εξωτερικός χώρος με μια πισίνα, δύο χώρους στάθμευσης κι έναν ειδικά διαμορφωμένο κήπο με καταπράσινα φυτά και δέντρα. Με εκδομένο τίτλο ιδιοκτησίας, η προς πώληση παραλιακή πολυτελής έπαυλη στην τουριστική περιοχή Παρεκκλησιάς με την πανοραμική θέα θάλασσα, στο βουνό και στην πόλη θα μπορούσε να είναι στις άμεσες προτιμήσεις σας για αγορά παραλιακό ακίνητο στην Κύπρο για μόνιμη κατοικία ή για εξοχικό ακίνητο ή για επένδυση με διαχρονική αξία, αφού βρίσκεται κοντά στη θάλασσα και κοντά σε όλες τις ανέσεις που προσφέρει η πόλη Λεμεσός.

Αρχική › Ακίνητα προς Πώληση Λεμεσός › Κατοικίες προς Πώληση Λεμεσός › Αγορά Παραλιακής Κατοικίας στη Λεμεσό σε Μεγάλο Οικόπεδο