Στην τουριστική περιοχή Μακένζυ και 50 μέτρα από την θάλασσα, το ενός υπνοδωματίου διαμέρισμα είναι η ιδανική επιλογή για αγορά παραλιακού ακινήτου στη Λάρνακα.
Αριθμός αναφοράς 115244
Διατίθεται προς πώληση παραλιακό διαμέρισμα με θέα θάλασσα στην πόλη Λάρνακα στο μεσογειακό νησί Κύπρος, 50 μέτρα από τα νερά της θάλασσας της Μεσογείου. Το ακίνητο - διαμέρισμα αυτό που διατίθεται προς πώληση στην περιοχή Μακένζυ είναι κατάλληλο για μόνιμη κατοικία λόγω της εύκολης πρόσβασης σε όλες τις υπηρεσίες, για διακοπές λόγω της κοντινής απόστασης από τη θάλασσα ή ακόμη και για επένδυση λόγω της προσιτής τιμής του.
Πρόκειται για διαμέρισμα 1-υπνοδωματίου όπου το πλαισιώνουν διάφορες υπηρεσίες και καταστήματα τα οποία διευκολύνουν τη διαβίωση των ενοίκων του καλύπτοντας όλες τις βασικές ανάγκες τους. Η εξαιρετική τοποθεσία του διαμερίσματος που πωλείται στην περιοχή Μακένζι Λάρνακα στο νησί Κύπρος εγγυάται στους ενοίκους της μαγευτικές εικόνες, αφού η θέα της θάλασσας είναι υπέροχη τόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας όταν ο ήλιος φωτίζει τα νερά της, όσο και κατά τη διάρκεια της νύχτας όταν το φεγγάρι λούζει με το φως του τα νερά της θάλασσας.
Το παραλιακό διαμέρισμα πωλείται στην πόλη Λάρνακα πλήρως επιπλωμένο και με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές και είναι έξυπνα σχεδιασμένο, έτσι ώστε να προσφέρει, σε 40 τετραγωνικά μέτρα, λειτουργικότητα και άνεση. Επίσης, το προς πώληση ακίνητο στη περιοχή Μακένζυ διαθέτει κλιματιστικά, αποθήκη και χώρο στάθμευσης και είναι ιδανικό για ιδιοκατοίκηση, εξοχική κατοικία ή και για επένδυση. Το ενιαίο σαλόνι με την κουζίνα δημιουργεί μια ζεστή ατμόσφαιρα καθιστώντας το ακίνητο κατάλληλο για άτομα που αναζητούν για αγορά διαμερίσματος περιοχή Μακένζυ στην πόλη Λάρνακα.
Αν αναζητάτε για αγορά διαμερίσματος στην πόλη Λάρνακα με εκδομένο τίτλο ιδιοκτησίας, ο τίτλος ιδιοκτησίας του ακινήτου έχει εκδοθεί κι αναμένει με υπομονή και καρτερικότητα για το νέο ιδιοκτήτη του. Όσοι έχουν στόχο την αγορά παραλιακού διαμερίσματος κοντά στον ωκεανό, τότε το συγκεκριμένο φθηνό ακίνητο είναι μια καλή επιλογή συνδυάζοντας την ήρεμη ζωή με τη γαλήνη και την ηρεμία της θάλασσας.