Τα διαμερίσματα προς πώληση στη Λεμεσό δίπλα στην παραλία αποτελούν μέρος ενός καλά οργανωμένου πολυτελούς κτηρίου με μοντέρνο σχεδιασμό και ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις.
Αριθμός αναφοράς 116237
Αν ψάχνετε για πολυτελή διαμερίσματα για αγορά στη Λεμεσό μπροστά στο κύμα, τότε η εταιρεία μας είναι στην ευχάριστη θέση να σας προτείνει να σκεφτείτε σοβαρά να αγοράσετε ένα από αυτά τα διαμερίσματα στην τουριστική περιοχή Πύργος, μια παραθαλάσσια περιοχή με σημαντική τουριστική ανάπτυξη αλλά και οικιστική, λόγω της κοντινής απόστασης από το κέντρο της Λεμεσού. Με μια μεγάλου μήκους αμμουδερή παραλία, η περιοχή Πύργος διαθέτει μια ολογάλανη πεντακάθαρη θάλασσα, με αμμουδερό βυθό, η οποία έχει βραβευτεί και με τη γαλάζια σημαία για τα καθαρά και καταγάλανα νερά της αλλά και την οργάνωση της παραλίας και της ασφάλειας των λουόμενων.
Από την πρώτη σας ματιά θα καταλάβετε αμέσως ότι πρόκειται για πανέμορφα, πολυτελή, νεόδμητα και μοντέρνα παραλιακά διαμερίσματα προς πώληση στη Λεμεσό, κατασκευασμένα με υψηλής ποιότητας κατασκευαστικά υλικά, υπαγόμενα σε ένα πολυτελές συγκρότημα, τα οποία βρίσκονται δίπλα σε πάρκο.
Αποτελούνται από 2 μεγάλα και άνετα υπνοδωμάτια, με τη δική τους ντουζιέρα, το κύριο υπνοδωμάτιο διαθέτει και γκαρνταρόμπα, κουζίνα σε ενιαίο χώρο με σαλόνι και τραπεζαρία, από τα οποία μπορεί κανείς να βγει στην μεγάλη βεράντα και να απολαύσει την πανοραμική θέα στη θάλασσα, ενώ διαθέτουν στοιχεία που κάνουν πιο έντονη την πολυτέλεια τους όπως ο κοινόχρηστος χώρος γυμναστηρίου και η σάουνα. Εκτός όμως από αυτά διαθέτουν αποθήκη, χώρο στάθμευσης, θερμική μόνωση, ελεγχόμενη είσοδο με θυρωρό, στοιχεία που τα καθιστούν κατάλληλα για αγορά νεόδμητου παραλιακού διαμερίσματος.
Αν αναλογιστείτε όλα τα παραπάνω κι αν όντως θέλετε να προβείτε στην αγορά παραλιακού ακινήτου στην Κύπρο, τότε τα πολυτελή αυτά διαμερίσματα στην τουριστική περιοχή Πύργος θα αποτελέσουν την καλύτερη λύση για σας και την οικογένειά σας για να στεγάσετε τις ζωές και τα όνειρά σας. Είτε πρόκειται για μια μόνιμη κατοικία είτε για παραθεριστικό ακίνητο για ξέγνοιαστες και ανέμελες διακοπές, η αγορά των εν λόγω παραλιακών διαμερισμάτων στη Λεμεσό είναι μια από τες πιο καλές επιλογές.