GR
EN RU
αιτημα

*Υποχρεωτικά πεδία

*Υποχρεωτικά πεδία

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
+357 99 364 333 +357 70009876

Καινούργιο παραθαλάσσιο διαμέρισμα 2 υπνοδωματίων προς πώληση στη Γερμασόγεια

€ 605,000 + Φ.Π.Α

Αριθμός αναφοράς 115495

Περιγραφή

Αυτό το μοντέρνο 2 υπνοδωματίων παραθαλάσσιο διαμέρισμα προς πώληση στη Λεμεσό βρίσκεται 300 μ. από την παραλία στην τουριστική περιοχή Γερμασόγεια.

  • Τύπος Ακινήτου
  • Τύπος: Διαμέρισμα
  • Είδος: Ρετιρέ
  • Διαθεσιμότητα: Προς πώληση
  • Κατάσταση: Νεόδμητο
  • Περιοχή: Γερμασόγεια
  • Πόλη: Λεμεσός
  • Χώρα: Κύπρος
  • Στοιχεία Ακινήτου
  • Υπνοδωμάτια: 2
  • Μπάνια: 1
  • Τουαλέτες Επισκεπτών: 1
  • Επίπεδα: 1
  • Εσωτερικοί Χώροι: 80m2
  • Βεράντες: 17m2
  • Όροφος: 2ος
  • Ορόφοι Κτιρίου: 2
  • Αποστάσεις
  • Θάλασσα: 300 m
  • Κέντρο Πόλης: 7 Km
  • Σχολείο: 2 Km
  • Υπεραγορά: 500 m
  • Εμπορικό Κέντρο: 10 Km
  • Αεροδρόμιο Λάρνακας: 63 Km
  • Αεροδρόμιο Πάφου: 66 Km
  • Γενικό Νοσοκομείο: 15 Km
Εσωτερικά Χαρακτηριστικά
Σύγχρονη ΔιάταξηΆμεσα ΔιαθέσιμοΓύψινη ΔιακόσμησηΚομψός ΣχεδιασμόςΕνιαίοι Χώροι ΚαθιστικούΝησίδα στην ΚουζίναΠάγκοι από ΓρανίτηΘυροτηλεόρασηΗχομόνωσηΜεγάλα Υαλοπετάσματα
Εξωτερικά Χαρακτηριστικά
Δίπλα σε ΠάρκοΑποθήκηΧώρος ΣτάθμευσηςΠαράκτια ΤοποθεσίαΕλεγχόμενη ΠρόσβασηΘέα στο ΒουνόΑστική ΘέαΘερμική ΜόνωσηΕυρύχωρα Μπαλκόνια

Παραλιακό Διαμέρισμα προς Πώληση στην Τουριστική Περιοχή Γερμασόγεια, Λεμεσός

Το παραλιακό ρετιρέ διαμέρισμα αποτελεί μέρος ενός πολυτελούς διώροφου κτιρίου στην τουριστική περιοχή Γερμασόγεια και είναι ικανό να καλύψει όλα τα γούστα και τις ποικίλες ανάγκες κάθε οικογένειας ή ατόμου που θέλει να προβεί στην αγορά διαμερίσματος στη Λεμεσό. Η πολυτελής εξωτερική όψη του προς πώληση παραλιακού ακινήτου προϊδεάζει ευχάριστα όποιον επισκέπτεται το παραλιακό αυτό διαμέρισμα.

  • Διαμέρισμα στον τελευταίο όροφο
  • Νεόκτιστο
  • Άψογη διαρρύθμιση χώρων
  • Μοντέρνα φινιρίσματα
  • Ευάερο και καλά αεριζόμενο
  • 2 υπνοδωμάτια
  • Εσωτερικός χώρος 80 τ.μ.
  • Μπαλκόνι 17 τ.μ.

Η μοντέρνα αρχιτεκτονική κατασκευή του ρετιρέ διαμερίσματος κοντά στη θάλασσα που πωλείται είτε για ιδιοκατοίκηση είτε για εξοχικό ακίνητο στην Κύπρο ή ακόμη και για επένδυση διαφαίνεται σε όλους τους χώρους τόσο του πολυτελούς διαμερίσματος όσο και του ίδιου του επιβλητικού κτιρίου, που δεσπόζει ανάμεσα στα ακίνητα της γύρω περιοχής.

Το παραλιακό ρετιρέ διαμέρισμα προς πώληση στη Λεμεσό θα μαγέψει τους λάτρεις της θάλασσας, η οποία απέχει μόλις 300 μέτρα από το ακίνητο και θα εντυπωσιάσει οικογένειες και άτομα που αναζητούν για αγορά παραλιακού ακινήτου κοντά στο κύμα στη δημοφιλή τουριστική περιοχή Γερμασόγεια. Το παραλιακό διαμέρισμα στην Κύπρο των 80 τετραγωνικών μέτρων αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, ενιαίο χώρο κουζίνας με σαλόνι και τραπεζαρία, ένα μπάνιο και μία τουαλέτα.

  1. Ακίνητο στην τουριστική περιοχή Γερμασόγειας
  2. Μια από τις πιο ανεπτυγμένες τοποθεσίες
  3. 300 μέτρα από την παραλία
  4. Κοντά σε όλες τις ανέσεις
  5. Πολυκατοικία 2 ορόφων
  6. 6 διαμερίσματα συνολικά

Οι άνετοι λειτουργικοί χώροι είναι κατάλληλοι να προσφέρουν την ηρεμία και τη γαλήνη. Ένας χώρος στάθμευσης και μια αποθήκη προστίθενται στα θετικά γνωρίσματα αυτού του προς πώληση διαμερίσματος κοντά στη θάλασσα στην πόλη Λεμεσός. Η απόφαση για αγορά ακινήτου είναι μια ιδιαίτερα δύσκολη υπόθεση και για αυτό απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή.

Το συγκεκριμένο όμως ρετιρέ διαμέρισμα που προσφέρεται για πώληση στην τουριστική περιοχή Γερμασόγεια μπορεί να σας πείσει για αγορά διαμερίσματος στην Κύπρο αφού πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να ζήσετε μια άνετη ζωή γεμάτη πολυτέλεια κοντά στο κέντρο της πόλης και δίπλα στη θάλασσα.

ΑρχικήΑκίνητα προς Πώληση ΛεμεσόςΔιαμερίσματα προς Πώληση Λεμεσός › Καινούργιο Παραθαλάσσιο Διαμέρισμα Γερμασόγεια Λεμεσός