Κατοικίες προς πώληση στην Κύπρο Διαμερίσματα προς πώληση Κύπρος Κύπρος σπίτια προς πώληση
Κατοικίες προς πώληση στην Κύπρο Διαμερίσματα προς πώληση Κύπρος Κύπρος σπίτια προς πώληση
+357 9936 4333
+357 7000 9876

Λεμεσός διαμερίσματα 3 υπνοδωματίων προς πώληση

€ 351,000 + Φ.Π.Α
Λεμεσός διαμερίσματα 3 υπνοδωματίων προς πώληση

Αυτά τα διαμερίσματα 3 υπνοδωματίων προς πώληση στη Λεμεσό βρίσκονται σε συγκρότημα με πισίνα και φαίνεται να είναι τα ιδανικά ακίνητα για αγορά κοντά στα καταγάλανα νερά.

Αίτηση Ακινήτου

Αριθμός αναφοράς 116278

  • Τύπος Ακινήτου: Διαμέρισμα
  • Διαθεσιμότητα: Προς πώληση
  • Περιοχή: Άγιος Αθανάσιος
  • Πόλη: Λεμεσός
  • Χώρα: Κύπρος
  • Υπνοδωμάτια: 3
  • Επίπεδα Ακινήτου: 1
  • Τετραγωνικά Ακινήτου: 109m2
  • Βεράντες: 20m2
  • Είδος: Διαμερίσματα ενδ. ορόφου
  • Κατάσταση: Καινούριο Ακίνητο
  • Όροφος: 1ος
  • Ορόφοι Κτιρίου: 4
  • Μπάνια: 1
  • Τουαλέτες: 1
  • Ντους: 1
  • Απόσταση από Θάλασσα: 2 Km
Χαρακτηριστικά Ακινήτου
  • Θέα στο βουνό
  • Κοινόχρηστη πισίνα
  • Αποθήκη
  • Χώρος στάθμευσης
  • Θέα στην πόλη
  • Ελεγχόμενη πρόσβαση
  • Οικιστικό ακίνητο
  • Ελεύθερη ιδιοκτησία
  • Θερμική μόνωση
  • Συγκρότημα ακινήτων
  • Μοντέρνο ντιζάιν
  • Ενιαία διάταξη χώρων

ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΟΙΚΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ

Αν σκέφτεστε να προβείτε σε αγορά ευρύχωρου διαμερίσματος στη Λεμεσό, τότε σας προτείνουμε να ρίξετε μια ματιά σε αυτά τα νεόδμητα 3 υπνοδωματίων διαμερίσματα στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου και κάλλιστα θα μπορούσαν να αποτελέσουν τα ιδανικά οικιστικά ακίνητα για να στεγάσουν τα όνειρα σας. Σε εξαιρετική τοποθεσία σε ύψωμα τα μοντέρνα και νεόδμητα αυτά ακίνητα βρίσκονται σε απόσταση μόλις 2 χλμ από τα καταγάλανα νερά της θάλασσας της Μεσογείου.

Ευρύχωρα διαμερίσματα προς πώληση Λεμεσός

  • 3 υπνοδωμάτια
  • Άνετοι εσωτερικοί χώροι
  • Εσωτερικό εμβαδόν από 109 τ.μ.
  • Μπαλκόνια από 20 τ.μ.
  • Περιοχή Άγιος Αθανάσιος
  • Τιμές από €351,000 + ΦΠΑ

Υπαγόμενα σε ένα συγκρότημα το οποίο έχει στη διάθεσή του κοινόχρηστη πισίνα αλλά και ελεγχόμενη είσοδο για περισσότερη ασφάλεια, τα υπό κατασκευή καινούργια διαμερίσματα στον Άγιο Αθανάσιο χαρακτηρίζονται από κομψούς και λειτουργικούς χώρους, με μια κουζίνα σύγχρονου αρχιτεκτονικού σχεδιασμού, η οποία βρίσκεται σε ενιαίο χώρο με μια μεγάλη τραπεζαρία και ένα σαλόνι, από τα οποία είναι δυνατή η πρόσβαση στον εξωτερικό χώρο με το μπαλκόνι, ενώ προχωρώντας στα δεξιά βρίσκονται τα 3-υπνοδωμάτια.

Το κυρίως υπνοδωμάτιο μάλιστα περιλαμβάνει και δικό του ντους, ενώ τα άλλα δύο υπνοδωμάτια εξυπηρετούνται από ένα επιπλέον μπάνιο, ενώ υπάρχει και μια τουαλέτα επισκεπτών. Στα χαρακτηριστικά των εν λόγω προς πώληση διαμερισμάτων στη Λεμεσό συγκαταλέγεται μια αποθήκη, χώρος στάθμευσης και θερμική μόνωση κατηγορίας Α.

Καινούργια διαμερίσματα στη Λεμεσό

  1. Μοντέρνα φινιρίσματα
  2. Κατασκευαστικά υλικά Α' ποιότητας
  3. Ευχέρεια επιλογής χρωμάτων και υλικών
  4. Εύκολη πρόσβαση προς το κέντρο της Λεμεσού
  5. 2 χλμ από την παραλία
  6. Κοινόχρηστη πισίνα
  7. Αποθήκες και χώρους στάθμευσης

Τα διαμερίσματα προς πώληση στη Λεμεσό είναι υπό-ανέγερση, στοιχείο το οποίο αυτόματα σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε όποιες αλλαγές θέλετε και βάση των δικών σας γούστων, να επιλέξετε κουζίνα, πάγκους, είδη υγιεινής, πατώματα και πολλά άλλα για να διαμορφώσετε τους χώρους όπως εσείς επιθυμείτε. Το σίγουρο πάντως είναι πως αυτά τα νεόδμητα και μοντέρνα διαμερίσματα σε συγκρότημα με πισίνα είναι από τα κατάλληλα ακίνητα για αγορά σε κοντινή απόσταση από τις αμμώδεις παραλίες αλλά και εξίσου κοντά από το κοσμοπολίτικο κέντρο της πόλης.