Πωλείται επιπλωμένο διώροφο διαμέρισμα 2 υπνοδωματίων στη Λεμεσό με θέα στη θάλασσα σε συγκρότημα στην τουριστική περιοχή του Αγίου Τύχωνα 100 μ από την αμμώδη παραλία.
Αριθμός αναφοράς 115791
Παραλιακό διαμέρισμα στην πόλη Λεμεσός που αποτελεί μέρος ενός εντυπωσιακού πολυτελούς συγκροτήματος στην περιοχή Άγιος Τύχωνας. Το προς πώληση διαμέρισμα προσφέρει πανοραμική θέα στη θάλασσα, ενώ στο συγκρότημα διατίθεται κοινόχρηστη πισίνα για όλους τους ενοίκους, γυμναστήριο και σπα. Πρόκειται για μια ιδανική ευκαιρία αγοράς παραλιακού διαμερίσματος.
Η πόλη Λεμεσός είναι μια από τις ομορφότερες παραθαλάσσιες πόλεις στο νησί Κύπρος, με πληθώρα πολιτιστικών και αρχαιολογικών μνημείων, υπέροχες αμμώδεις παραλίες, γραφικά χωριά, βουνοπλαγιές, έντονη κοσμοπολίτικη ζωή η οποία προσελκύει επισκέπτες και άτομα από διάφορα μέρη του κόσμου για διακοπές, επιχειρήσεις ή για επενδύσεις. Το διώροφο παραλιακό διαμέρισμα των 2-υπνοδωματίων πωλείται επιπλωμένο και με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές, κλιματιστικά, σύστημα συναγερμού, δορυφορική κεραία και τίτλο ιδιοκτησίας, ενώ οι εσωτερικοί χώροι είναι λειτουργικοί και πρακτικοί καθιστώντας το κατάλληλη ευκαιρία για άτομα που αναζητούν για αγορά παραλιακού ακινήτου στην πόλη Λεμεσός.
Βρίσκεται μόλις 100 μέτρα από τις αμμώδεις παραλίες της περιοχής, ενώ εξίσου κοντά βρίσκονται διάφορες υπηρεσίες και καταστήματα, όπως υπεραγορές, σχολεία, τράπεζες, εστιατόρια και πολλά άλλα. Θα μαγέψει τους λάτρεις της θάλασσας και θα εντυπωσιάσει οικογένειες και άτομα που ψάχνουν για αγορά παραλιακό ακίνητο χτισμένο κοντά στο κύμα.
Εάν επιθυμείτε να αγοράσετε ένα ακίνητο δίπλα στο κύμα, σε μια περιοχή που σφύζει από ζωή και ξεχωρίζει για τις υπέροχες αμμώδεις παραλίες, τότε το παραλιακό διαμέρισμα προς πώληση στην πόλη Λεμεσός θα σας ικανοποιήσει πλήρως με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του. Αποτελεί την κατάλληλη επιλογή για αγορά ακινήτου σε έναν δημοφιλή τουριστικό προορισμό, όπως είναι η Λεμεσός.