Language GR
EN RU
αιτημα

*Υποχρεωτικά πεδία

*Υποχρεωτικά πεδία

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
+357 99 364 333 +357 70009876

Αγορά διαμερίσματος με θέα θάλασσα Άγιος Τύχωνας

€ 700,000

Αριθμός αναφοράς 115757

Περιγραφή

Αυτό το διαμέρισμα με θέα θάλασσα προς πώληση στη Λεμεσό βρίσκεται στην τουριστική περιοχή του Αγίου Τύχωνα 100 μ. από την παραλία.

    Τύπος Ακινήτου
  • Τύπος: Διαμέρισμα
  • Είδος: Διαμέρισμα μεσαίου ορόφου
  • Διαθεσιμότητα: Προς πώληση
  • Κατάσταση: Μεταπώληση
  • Έτος κατασκευής: 2009
  • Περιοχή: Άγιος Τύχωνας
  • Πόλη: Λεμεσός
  • Χώρα: Κύπρος
    Στοιχεία Ακινήτου
  • Υπνοδωμάτια: 2
  • Μπάνια: 1
  • Τουαλέτες Επισκεπτών: 1
  • Ντους: 1
  • Επίπεδα: 2
  • Εσωτερικοί Χώροι: 133m2
  • Βεράντες: 40m2
  • Όροφος: 1ος
  • Ορόφοι Κτιρίου: 2
    Αποστάσεις
  • Θάλασσα: 100 m
  • Κέντρο Πόλης: 16 Km
  • Σχολείο: 6 Km
  • Υπεραγορά: 3 Km
  • Εμπορικό Κέντρο: 16 Km
  • Αεροδρόμιο Λάρνακας: 57 Km
  • Αεροδρόμιο Πάφου: 74 Km
  • Γενικό Νοσοκομείο: 20 Km
Εσωτερικά Χαρακτηριστικά
Πλήρως ΕπιπλωμένοΗλεκτρικές ΣυσκευέςΚλιματιστικάΣυναγερμόςΣύγχρονη ΔιάταξηΆμεσα ΔιαθέσιμοΕνιαίοι Χώροι ΚαθιστικούΝησίδα στην ΚουζίναΠάγκοι από ΓρανίτηΘυροτηλεόρασηΗχομόνωσηΜεγάλα Υαλοπετάσματα
Εξωτερικά Χαρακτηριστικά
Θέα στο ΒουνόΘέα στη ΘάλασσαΚοινόχρηστη ΠισίναΧώρος ΣτάθμευσηςΠαράκτια ΤοποθεσίαΕλεγχόμενη ΠρόσβασηΠανοραμική ΘέαΔίπλα σε ΠάρκοΓυμναστήριοΠαροχές 5 ΑστέρωνΣάουναΟικιστικό ΣυγκρότημαΠαιδική ΧαράΕυρύχωρα ΜπαλκόνιαΙδιωτικό ΣυγκρότημαΥπαίθριο Ντους

ΚΥΠΡΟΣ ΑΓΟΡΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΛΕΜΕΣΟΣ

Οι πανέμορφες παραλίες, η χρυσή αμμουδιά, τα καταγάλανα νερά, οι καταπράσινες βουνοκορφές, τα εντυπωσιακά ακίνητα είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που εύκολα θα μπορούσαν να σας πείσουν για να προβείτε σε αγορά ακινήτου στην πόλη Λεμεσός. Το διαμέρισμα βρίσκεται στην τουριστική περιοχή Άγιος Τύχωνας, μια τουριστική περιοχή που χαρακτηρίζεται από την όμορφη παραλία και τα υπέροχα νεόδμητα ακίνητα και θα σας συνεπάρει με την ομορφιά της και την οργάνωσή της.

  • Διαμέρισμα στον Άγιο Τυχώνα
  • 2 υπνοδωματίων
  • Πλήρως επιπλωμένο
  • Διώροφο διαμέρισμα
  • Μεγάλη βεράντα
  • Θέα στη θάλασσα
  • Συγκρότημα ακινήτων
  • Πισίνα και γυμναστήριο

Πρόκειται για ένα πανέμορφο παραλιακό διαμέρισμα προς πώληση στην τουριστική περιοχή Άγιος Τύχωνας που διαθέτει 2-υπνοδωμάτια, κουζίνα μοντέρνου αρχιτεκτονικού σχεδιασμού σε ενιαίο χώρο με τραπεζαρία και σαλόνι, κλιματιστικά, δορυφορική κεραία, αποθήκη, ηλεκτρικές συσκευές, χώρο στάθμευσης, ενώ θα σας ενθουσιάσει και η πλήρης επίπλωση σε όλους τους χώρους στο παραλιακό διαμέρισμα στην πόλη Λεμεσός που ενδείκνυται για μόνιμη κατοικία ή για εξοχικό ακίνητο ή για επενδυτικό σκοπό.

  1. 100 μέτρα από την θάλασσα
  2. Μεταχειρισμένο διαμέρισμα
  3. Χωρίς ΦΠΑ
  4. Τίτλος ιδιοκτησίας
  5. Παραλιακό διαμέρισμα

Το κτίριο διαθέτει κοινόχρηστη πισίνα για όλους τους ενοίκους του, εάν θέλετε να δροσιστείτε κάτω από τον ζεστό ήλιο. Ωστόσο, επειδή και η θάλασσα απέχει μόλις 100 μέτρα, θα έχετε την ευκαιρία σε λίγα λεπτά να γευτείτε τα καταγάλανα νερά και την χρυσαφένια αμμουδιά. Ένα ακόμη χαρακτηριστικό στοιχείο το οποίο θα κάνει την απόφασή σας για αγορά του παραλιακού ακινήτου προς πώληση στην πόλη Λεμεσός πιο εύκολη είναι και η πανοραμική θέα θάλασσα, στην πόλη και στο βουνό.

Διαμερίσματα προς πώληση υπάρχουν πολλά, αλλά αν πραγματικά θέλετε να προβείτε σε αγορά παραλιακού διαμερίσματος με πανοραμική θέα στη θάλασσα για μόνιμη κατοικία, εξοχικό ακίνητο ή για επένδυση με διαχρονική αξία, τότε το συγκεκριμένο διαμέρισμα είναι μια καλή ευκαιρία.