GR
EN RU
αιτημα

*Υποχρεωτικά πεδία

*Υποχρεωτικά πεδία

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
+357 99 364 333 +357 70009876

Διαμερίσματα 1 υπνοδωματίου με πισίνα προς πώληση στον Άγιο Αθανάσιο, Λεμεσός

€ 208,000 + Φ.Π.Α

Αριθμός αναφοράς 116021

Περιγραφή

Τα φθηνά διαμερίσματα προς πώληση στη Λεμεσό βρίσκονται στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου σε συγκρότημα με πισίνα και έχουν εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της πόλης.

  • Τύπος Ακινήτου
  • Τύπος: Διαμέρισμα
  • Είδος: Διαμερίσματα μεσαίου ορόφου
  • Διαθεσιμότητα: Προς πώληση
  • Κατάσταση: Νεόδμητο
  • Περιοχή: Άγιος Αθανάσιος
  • Πόλη: Λεμεσός
  • Χώρα: Κύπρος
  • Στοιχεία Ακινήτου
  • Υπνοδωμάτια: 1
  • Μπάνια: 1
  • Επίπεδα: 1
  • Εσωτερικοί Χώροι: 60m2
  • Βεράντες: 14m2
  • Όροφος: 1ος
  • Ορόφοι Κτιρίου: 4
  • Αποστάσεις
  • Θάλασσα: 2 Km
  • Κέντρο Πόλης: 5 Km
  • Σχολείο: 1 Km
  • Υπεραγορά: 500 m
  • Εμπορικό Κέντρο: 10 Km
  • Αεροδρόμιο Λάρνακας: 63 Km
  • Αεροδρόμιο Πάφου: 61 Km
Εσωτερικά Χαρακτηριστικά
Ενδοδαπέδια ΘέρμανσηΚομψός ΣχεδιασμόςΕνιαίοι Χώροι ΚαθιστικούΘερμική ΜόνωσηΓύψινη ΔιακόσμησηΣύγχρονη ΔιάταξηΝησίδα στην ΚουζίναΠάγκοι από ΓρανίτηΘυροτηλεόρασηΗχομόνωσηΜεγάλα Υαλοπετάσματα
Εξωτερικά Χαρακτηριστικά
Θέα στο ΒουνόΚοινόχρηστη ΠισίναΔίπλα σε ΠάρκοΑποθήκηΓυμναστήριοΧώρος ΣτάθμευσηςΑστική ΘέαΕλεγχόμενη ΠρόσβασηΟικιστικό ΣυγκρότημαΠαροχές 5 ΑστέρωνΠαιδική ΧαράΙδιωτικό ΣυγκρότημαΥπαίθριο Ντους

ΦΘΗΝΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ

Διατίθενται προς πώληση μια σειρά από νεόδμητα ενός υπνοδωματίου διαμερίσματα στην πόλη Λεμεσός, η οποία καθίσταται ένας από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς στο πανέμορφο μεσογειακό νησί Κύπρος. Βρίσκονται τοποθετημένα στην περιοχή Άγιος Αθανάσιος και είναι χτισμένα με τέτοιον τρόπο ώστε να συνδυάζουν την ομορφιά της περιοχής και τις ανέσεις που παρέχει η κοσμοπολίτικη πόλη της Λεμεσού, οπότε τα εν λόγω διαμερίσματα θα αποδειχτούν κατάλληλη επιλογή για όσους επενδυτές ενδιαφέρονται να αγοράσουν διαμέρισμα στη Λεμεσό.

  • Κοντά στο κέντρο της πόλης
  • Ενός υπνοδωματίου
  • Καλυμμένες επιφάνειες από 60 τ.μ.
  • Μπαλκόνια από 14 τ.μ.
  • Μοντέρνα διαμερίσματα

Ξεχωρίζουν για την μοντέρνα αρχιτεκτονική τους σχεδίαση και αποτελούνται από κουζίνα σε ενιαίο χώρο με σαλόνι και τραπεζαρία, ένα μπάνιο, αποθήκη, χώρο στάθμευσης και ενδοδαπέδια θέρμανση καθιστώντας τα ιδανική ευκαιρία για αγορά ακινήτου στην Κύπρο. Επίσης, το συγκρότημα στο οποίο υπάγονται διαθέτει κοινόχρηστη πισίνα, ελεγχόμενη είσοδο και χώρο γυμναστηρίου.

  1. Συγκρότημα ακινήτων
  2. Κοινή πισίνα και γυμναστήριο
  3. Σε απόσταση 300 μέτρων από όλες τις ανέσεις
  4. Μοντέρνο κτίριο 4 ορόφων
  5. Νεόδμητα

Με μια υπέροχη θέα τα διαμερίσματα που πωλούνται στην περιοχή Άγιος Αθανάσιος απέχουν μόλις 2 χιλιόμετρα από τα καταγάλανα νερά της θάλασσας της Μεσογείου, όπου θα μπορείτε να απολαμβάνετε καθημερινά τις υπέροχες αμμώδεις παραλίες, ενώ εξίσου κοντά (5 χιλιόμετρα) και με εύκολη πρόσβαση βρίσκεται και το κέντρο της Λεμεσού με τα πολλά καταστήματα, τις διάφορες υπηρεσίες, τις καφετέριες και τα εστιατόρια.

Εάν επιθυμείτε λοιπόν να προβείτε σε αγορά ακινήτου, αξίζει να λάβετε υπ’ όψιν σας τα ενός υπνοδωματίου διαμερίσματα στην περιοχή Άγιος Αθανάσιος με μια όμορφη θέα στο καταπράσινο του βουνού και στην πόλη. Είτε πρόκειται για μόνιμη κατοικία, είτε για εξοχικό ακίνητο είτε ακόμη και για επένδυση με διαχρονική αξία, είναι μια καλή ευκαιρία για να αποκτήσετε ένα ακίνητο που να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

ΑρχικήΑκίνητα προς Πώληση ΛεμεσόςΔιαμερίσματα προς Πώληση Λεμεσός › Διαμερίσματα Ενός Υπνοδωματίου Άγιος Αθανάσιος Λεμεσός