Μοντέρνα παραλιακά διαμερίσματα 1 υπνοδωμάτιο προς πώληση στην τουριστική περιοχή Γερμασόγεια ιδανικά ακίνητα για αγορά για μόνιμη κατοικία, εξοχικό ακίνητο ή για επένδυση.
Αριθμός αναφοράς 116128
Διαμερίσματα προς πώληση στην τουριστική περιοχή Γερμασόγεια τα οποία εντάσσονται σε ένα σύγχρονου σχεδιασμού τριώροφο κτίριο με υπέροχη θέα και θα αποτελέσουν τα κατάλληλα ακίνητα για όσους επιθυμούν να αγοράσουν παραλιακό διαμέρισμα στη Λεμεσό. Αποτελείται από διαμερίσματα 1 και 2 υπνοδωματίων τα οποία διαθέτουν κουζίνα σε ενιαίο χώρο με τραπεζαρία, μεγάλο χώρο σαλονιού και καθιστικό και ένα μπάνιο, επίσης τα 2 υπνοδωμάτια διαμερίσματα διαθέτουν ντουζιέρα στο κυρίως υπνοδωμάτιο. Επίσης, κύριο χαρακτηριστικό είναι οι μεγάλες καλυμμένες βεράντες.
Απέχουν μόλις 800 μέτρα από τα νερά της θάλασσας της Μεσογείου και μόλις 5 χιλιόμετρα από το κοσμοπολίτικο κέντρο της Λεμεσού, μια πόλη που διαθέτει πολυτελή ξενοδοχεία, εστιατόρια, πολυάριθμα κέντρα διασκέδασης και πολλά άλλα καθιστώντας την σημαντικό κέντρο εμπορίου και τουρισμού, αλλά και μια πόλη με υπέροχα ακίνητα. Επιπλέον, διαθέτουν θερμική μόνωση, αποθήκη, ελεγχόμενη είσοδο και χώρο στάθμευσης, ενώ η πισίνα ενδείκνυται για όλους τους ενοίκους που θα έχουν την ευκαιρία να δροσιστούν με μια βουτιά κάτω από τον λαμπερό ήλιο.
Δεν σας απομένει λοιπόν από το να ανακαλύψετε τα χίλια κι ένα πρόσωπα του όμορφου νησιού της Μεσογείου και να απολαύσετε την πλούσια φυσική ομορφιά και τις ανέσεις στην πόλη Λεμεσός που βρίσκονται τα παραλιακά διαμερίσματα στην φημισμένη τουριστική περιοχή Γερμασόγεια. Αναμφισβήτητα, πρόκειται για μια από τις πιο καλές προτάσεις σε πωλήσεις παραλιακών διαμερισμάτων στην Κύπρο. Αν λοιπόν ενδιαφέρεστε για μια μόνιμη κατοικία ή για εξοχικό ακίνητο ή ακόμη και για επένδυση σε ακίνητη περιουσία στην Κύπρο, τότε αυτά τα νεόδμητα διαμερίσματα μπορούν να είναι στις πρώτες σας επιλογές.