Αριθμός αναφοράς 115943
ΠεριγραφήΠολυτελή διώροφα διαμερίσματα προς πώληση στη Λεμεσό με θέα θάλασσα! Ο μοντέρνος σχεδιασμός και ευρύχωρα μπαλκόνια είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά στα διαμερίσματα.
Μοντέρνας κατασκευής πολυτελές προς πώληση ακίνητο η διαμόρφωση του οποίου συνδυάζει την άνεση με την χλιδή και την πολυτέλεια. Για αυτό αν επιθυμείτε να αγοράσετε παραλιακό διαμέρισμα στη Λεμεσό και να ζήσετε μια ζωή γεμάτη ανέσεις και πολυτέλεια τότε η αγορά του παραλιακού διώροφου διαμερίσματος είναι μια εγγύηση για το μέλλον σας και θα αποβεί η καλύτερη επενδυτική κίνηση αν αναζητάτε για αγορά παραλιακού πολυτελούς διαμερίσματος για μόνιμη κατοικία, παραθεριστικό ακίνητο ή για επένδυση με διαχρονική αξία.
Το προς πώληση παραλιακό διαμέρισμα στη Λεμεσό βρίσκεται στην τουριστική περιοχή Γερμασόγεια μόλις 150 μέτρα μακριά από τη θάλασσα της Μεσογείου και 8 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης. Η Γερμασόγεια έχει γνωρίσει σημαντική ανάπτυξη στον τομέα των ακινήτων, ενώ είναι ένα παραθαλάσσιο θέρετρο το οποίο αποτελεί πόλο έλξης για πολλούς τουρίστες από όλα τα μέρη του κόσμου αλλά και από το ίδιο το νησί είτε για διακοπές είτε για να επενδύσουν σε ακίνητα στην Κύπρο.
Τοποθετημένο στον 1 όροφο μιας μοντέρνας πολυκατοικίας, το σπάνιας αυτό ομορφιάς και πολυτέλειας διώροφο παραλιακό διαμέρισμα απολαμβάνει ανοιχτή θέα στην θάλασσα, στην παραλία και στο ηλιοβασίλεμα. Με μία εντυπωσιακή υποδοχή με σαλόνι, τραπεζαρία, μία μεγάλη μοντέρνα κουζίνα με υπέροχη θέα στη θάλασσα, 3-υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο και ένα ντους, θέση στάθμευσης, σύστημα συναγερμού και μια αποθήκη το προς πώληση παραλιακό πολυτελές διαμέρισμα στη Λεμεσό θα αποτελέσει την ιδανική κατοικία.
Οι κάτοικοι του συγκροτήματος μπορούν να κάνουν χρήση της κοινόχρηστης πισίνας και ενός γυμναστηρίου, ιδανικά για κάποιον που αγαπάει την άθληση και συγχρόνως θέλει να έχει μια γεμάτη ζωή. Αν θέλετε να αγοράσετε ένα παραλιακό ακίνητο στο νησί Κύπρος ως μόνιμη κατοικία ή εξοχικό ακίνητο ή για επενδυτικό σκοπό, τότε έχετε βρει αυτό που ψάχνατε με την αγορά του διώροφου παραλιακού διαμερίσματος προς πώληση στην τουριστική περιοχή Γερμασόγειας.
Αρχική › Ακίνητα προς Πώληση Λεμεσός › Διαμερίσματα προς Πώληση Λεμεσός › Διώροφο πολυτελές διαμέρισμα Λεμεσός
Υπολογίστε ενδεικτικά τη μηνιαία δόση στεγαστικού δανείου, με βάση την τιμή του ακινήτου, το ποσοστό δανειοδότησης, το επιτόκιο και τη διάρκεια του δανείου.
Τα παραπάνω αποτελέσματα είναι ενδεικτικά και δεν αποτελούν προσφορά χρηματοδότησης. Για εξατομικευμένη αξιολόγηση στεγαστικού δανείου, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εταιρεία μας.
Δείτε τη μικτή απόδοση ενοικίασης με βάση την τιμή του ακινήτου και ένα εκτιμώμενο μηνιαίο ενοίκιο.
Οι παραπάνω υπολογισμοί βασίζονται σε μικτή απόδοση χωρίς να λαμβάνονται υπόψη λειτουργικά έξοδα, φορολογία ή κενές περίοδοι ενοικίασης.
Υπολογίστε ενδεικτικά τα χαρτόσημα που καταβάλλονται στο Τμήμα Φορολογίας, πριν από την καταχώριση του συμβολαίου αγοραπωλησίας στο Κτηματολόγιο.
Ο υπολογισμός βασίζεται στα ισχύοντα κλιμακωτά ποσοστά χαρτοσήμων του Τμήματος Φορολογίας του Υπουργείου Οικονομικών και έχει αποκλειστικά ενδεικτικό χαρακτήρα. Για επιβεβαίωση των ποσών, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εταιρεία μας ή τον σύμβουλό σας.
Δείτε σε ποιο ποσοστό το εκτιμώμενο μηνιαίο ενοίκιο μπορεί να καλύψει τη δόση στεγαστικού δανείου για το συγκεκριμένο ακίνητο.
Οι υπολογισμοί είναι ενδεικτικοί και βασίζονται σε υποθετικές παραμέτρους δανείου και ενοικίου. Για εξατομικευμένη αξιολόγηση, συμβουλευτείτε την τράπεζά σας ή την εταιρεία μας.